headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze bouwstenen Colombia  voor je maatwerkreis! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Colombia reis op maat!


16 bouwstenen

Easy Landing Bogota

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 109,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Bogota word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Bogota brengt voor de eerste twee overnachtingen, een handig begin van je rondreis door Colombia!

lees verder »

Villa de Leyva en de zoutkathedraal

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 129,- p.p.

Villa de Leyva is een prachtig, oud koloniaal dorpje op enkele uren rijden ten noorden van Bogota. Maak een wandeling door de met grote keien gemaakte straatjes en geniet van de historie van dit prachtige dorpje!

lees verder »
Colombia

Bezoek aan de koffieregio in de Colombiaanse Andes

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 115,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen reis je naar de wereldberoemde koffieregio in het centrale berggebied van de Colombiaanse Andes. Maak kennis met de manier waarop koffie groeit en wordt verwerkt en maak eventueel een excursie naar de unieke palmbomen in de Valle de Cocora!

lees verder »
Colombia bouwsteen Salento

Kleurrijk Salento in de koffieregio

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 49,- p.p.

Het kleurrijke dorp Salento is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooie Valle de Cocora. Ook het dorp zelf is met haar vele ‘hacienda’s en uitstekende cafeetjes ook echt een bezoek waard.

lees verder »
Colombia-Medellín, Botero

Medellín, stad van de eeuwige lente

3 dagen, 2 nachten

€ 95,- p.p.

Medellín is ‘de Stad van de Eeuwige Lente’; door haar ligging in een vallei heerst hier een heerlijk klimaat! Het is een moderne, schone stad, gericht op de toekomst. De stad is er in geslaagd om haar roemruchte verleden af te werpen. Medellín is ook de geboortestad van de wereldberoemde artiest Fernando Botero.

lees verder »
bouwsteen Tatacoa

Bezoek aan de Tatacoa woestijn bij Neiva

2 dagen, 1 nachten

€ 165,- p.p.

Vanuit Neiva breng je een bezoek aan de sprookjesachtige rotsformaties en metershoge cactussen van de Tatacoa woestijn! Je gaat op pad met samen met een gids.

lees verder »
Colombia-San Augustin

De mysteries van San Agustín

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 79,- p.p.

Het dorpje San Agustín in het zuiden van Colombia staat bekend om het Archeologische Park en de bijzondere cultuur die je hier kunt vinden, in een spectaculair landschap. De vele prachtige beelden met mysterieuze uitstraling vormen samen de grootste groep religieuze monumenten van Zuid-Amerika!

lees verder »
Colombia-Popayan-

Popayán, ‘La Ciudad Blanca’

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 35,- p.p.

Popayán is een kleine, rustige koloniale stad, bekend om haar prachtige oude stadscentrum met vele witte kalkstenen huizen, kerken & kloosters, en heeft daaraan haar bijnaam de ‘Witte Stad’ te danken!

lees verder »
Colombia, Cali, salsa

Cali, centrum van de salsa

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 35,- p.p.

Cali wordt ook wel het centrum van de Salsa genoemd. In de avond is het goed vertoeven op een terras, onder het genot van een koele bries en een tropisch drankje. Als je graag danst, kun je hier de salsa leren onder begeleiding van een lokale gids, en dan ’s avonds heerlijk los gaan op de dansvloer in een van de vele clubs.

lees verder »
Colombia-bouwsteen-Taganga

Santa Marta en de baai van Taganga

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59,- p.p.

Santa Marta is de oudste stad van Zuid-Amerika, in het oude centrum vind je mooie koloniale gebouwen. Even buiten Santa Marta ligt het voormalige vissersdorpje Taganga, met een mooie baai en een relaxed strand. Voor veel reizigers is Santa Marta het beginpunt van hun reis langs de prachtige noordkust van Colombia.

lees verder »
Colombia, Palomino bouwsteen

Relaxen in Palomino

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Een heerlijk relaxed verblijf in het kleine en rustige dorp Palomino. Je vindt hier uitgestrekte stranden, traditionele vissersbootjes en aan de andere kant een prachtig uitzicht op de bergtoppen van de Sierra Nevada de Santa Marta.

lees verder »
Colombia bouwsteen, Tayrona

Tayrona National Park aan de Caribische kust

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 195,- p.p.

Op circa 30 minuten rijden vanaf Santa Marta ligt het Tayrona National Park, een beschermd gebied met tropische jungle, indrukwekkende bergketens en prachtige stranden aan de Caribische kust.

lees verder »
beste reistijd Colombia

Koloniaal Cartagena aan de Caribische kust

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99,- p.p.

Geniet van de prachtige koloniale sfeer in de stad Cartagena: de ommuurde oude binnenstad met 16-eeuwse pleinen, de smalle keien straatjes, kleurrijke koloniale gebouwen met houten deuren & smalle balkons en het tropische klimaat!

lees verder »
bouwsteen Isla Baru

Isla Baru en de Rosario eilanden

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 339,- p.p.

Een perfecte bouwsteen als je de reis graag afsluit op een prachtig strand met kristalheldere zee voor de kust van Cartagena! Je kunt kiezen tussen een verblijf op het schiereiland Isla Baru of op de Rosario eilanden.

lees verder »
Colombia trekking ciudad perdida

Ciudad Perdida, trekking naar de verloren stad

4 dagen, 3 nachten

€ 349,- p.p.

Een prachtige trekking naar ‘Ciudad Perdida’ ofwel de verloren stad, alleen te bereiken na een trektocht van 44 km en een beklimming van zo’n 1200 stenen traptreden door dichte wildernis. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring!

lees verder »
Colombia bouwsteen Amazone

Amazone: bezoek aan de jungle bij Leticia

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 349,- p.p.

Ontdek de prachtige Amazonejungle van Colombia nabij Leticia. Ga op zoek naar rivierdolfijnen, apen, krokodillen, bijzondere vogels en nog veel meer. Je overnacht in een unieke drijvende accommodatie op de Amazonerivier.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider