headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bezoek aan de koffieregio in de Colombiaanse Andes

Armenia of Pereira

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia family reis

De ‘Zona Cafetera‘ vind je in het centrale berggebied van de Colombiaanse Andes. In deze bekende koffieregio wordt de wereldberoemde Colombiaanse koffie geproduceerd. Tijdens deze bouwsteen maak je kennis met de manier waarop koffie groeit en wordt verwerkt. Je verblijft op een sfeervolle Haciënda, en natuurlijk kun je zelf kennismaken met de smaak van de beste koffie van de wereld! Geniet van de prachtige landschappen en de gastvrijheid van de Colombianen in deze regio.


Dag 1: aankomst in de koffieregio, transfer naar de Haciënda
Dag 2: vrije dag in koffieregio
Dag 3: transfer naar vliegveld of busstation, einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 125,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 179,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, transfer van het vliegveld of busstation naar de Haciënda en terug.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden.

 

Reiscode: COP040

 

NB: de genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn op het comfort-hotel, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

Colombia, koffieregio-Hacienda CombiaTijdens deze bouwsteen in de koffieregio verblijf je op een zeer sfeervolle Haciënda! Als kiest voor het standaard-hotel, boeken we een gezellige Hacienda bij het plaatsje Armenia. Op deze Hacienda wordt nog dagelijks koffie geproduceerd, met de bijbehorende levendige sfeer.

 

Het comfort-hotel dat we voor je kunnen boeken, is een zeer bijzondere, comfortabele Hacienda net buiten Pereira, middenin de groene heuvels, waar alles in dienst staat van de gasten die er logeren! De kamers zijn ingericht met prachtige klassieke meubelen, in de bloemrijke tuin vind je een klein zwembad en op de veranda hangen hangmatten!

 

Lees hier meer over onze hotels in de koffieregio en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

Koffieregio: per jeep naar Valle de Cocora en Salento

Prijs € 80,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia Family-rondreis

’s Morgens word je opgehaald bij je hotel in Armenia of Pereira om naar Salento te gaan. Je reist per ‘Willy’, een lokale jeep. Onderweg kan je genieten van het indrukwekkende landschap van de Valle de Cocora. 

(meer…)

Dag 1: aankomst in de koffieregio, transfer naar je hotel
Vandaag kom je aan in de beroemde koffieregio van Colombia. Op het vliegveld of busstation word je opgewacht en naar de Haciënda in de heuvels bij Armenia of Pereira gebracht.

 

Dag 2: vrije dag in koffieregio
In deze regio wordt de wereldberoemde Colombiaanse koffie geproduceerd. Geniet van de prachtige heuvelachtige landschappen en de gastvrijheid van de Colombianen in deze regio, en wandel vandaag heerlijk rustig rond op de prachtige Hacienda waar je verblijft! Of maak vandaag een excursie per jeep naar de unieke Valle de Cocora en het gezellige stadje Salento. Kijk hiervoor in het tabblad ‘excursies’ hierboven.

 

Dag 3: transfer naar vliegveld of busstation, einde van deze bouwsteen
Vandaag word je weer opgehaald op de Haciënda en naar het busstation of vliegveld van Armenia of Pereira gebracht. De meeste reizigers reizen hierna naar de kust en kiezen voor de bouwsteen Koloniaal Cartagena.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider