headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bezoek aan de Tatacoa woestijn bij Neiva

Neiva - Tatacoa woestijn - Neiva

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 185,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
bouwsteen Tatacoa

Tijdens onze bouwsteen Tatacoa breng je een bezoek aan het zeer bijzondere landschap vol rode en oranje rotsformaties van de ‘Desierto de Tatacoa’!

bouwsteen Tatacoa

De stad Neiva is niet heel interessant, maar toch is een verblijf de moeite waard! Want op ongeveer 40 km ligt namelijk de mooie Tatacoa woestijn. Hier vind je een zeer bijzonder landschap met sprookjesachtige rotsformaties en metershoge cactussen. Samen met een gids ga je op pad om dit mooie gebied te verkennen!


Dag 1: aankomst in Neiva, privé-excursie naar de Tatacoa woestijn, overnachting Neiva
Dag 2: einde van deze bouwsteen

 

Prijs € 185,- p.p.

Inbegrepen: halve dag privé-excursie naar de Tatacoa woestijn (duur ca. 6 uur), 1 hotelovernachting inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden, vervoer naar Neiva

 

Reiscode: COP100

 

 

Colombia hotels, Neiva, CabreraOns standaardhotel in Neiva is La Cabrera Hotel Boutique. Dit moderne, frisse hotel heeft een zeer centrale ligging, het is slechts 5 minuten lopen naar het centrum en er zijn genoeg restaurantjes in de buurt. Colombia hotels, Neiva, Cabrera

 

 

 

 

 

 

In het hotel is een eigen cafetaria/ontbijtruimte.

 

Het hotel heeft ruime, moderne kamers die zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en gratis wifi.

Dag 1: aankomst in Neiva, excursie naar de Tatacoa woestijn, overnachting in Neiva

Vandaag kom je aan in Neiva, waarschijnlijk per bus of per vlucht vanuit Bogota! Je wordt in de middag opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan het Mars-achtige landschap van de Tatacoa woestijn. Zo ben je net na de grootste warmte én ben je er  tijdens de zonsondergang (‘golden hour‘). Nadat je bent aangekomen, heb je een prachtig uitzicht over de unieke rotsformaties! De gids kan je alles over deze bijzondere omgeving vertellen. Wandel tussen de hoge rotsen, bekijk de grote cactussen en geniet van dit bijzondere gebied. Hoewel het Tatacoa gebied officieel geen woestijn is, voelt dat wel zo. Want deze omgeving heeft temperaturen van wel 40 graden en slechts 5 dagen regen per jaar! Hou dus rekening met flinke warmte.  In het begin van de avond reis je terug naar Neiva.

 

 

Dag 2: einde van deze bouwsteen
Eventueel kun je deze excursie ook vanmorgen doen. Dan is het aan te raden is rond 08.00 uur ’s ochtends te vertrekken in verband met de warmte in de middag. Je hebt dan waarschijnlijk wel nog een extra overnachting in Neiva nodig. Daarna is dan deze bouwsteen afgelopen en kun je verder reizen door Colombia. De meeste reizigers reizen vanuit Neiva verder naar de mysterieuze beelden bij San Agustín.

Prijs € 185,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider