headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Cali, centrum van de salsa

Cali

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia, Cali, salsa

Cali is, na Bogota en Medellín, de grootste stad van Colombia en wordt ook wel het centrum van de Salsa genoemd. De stad ligt een stuk lager, waardoor het er warmer is dan in Bogota. In de avond is het goed vertoeven op een terras, onder het genot van een koele bries en een tropisch drankje. Geniet ook van de traditionele keuken uit deze regio, een mix van Spaanse, Indiase en Afrikaanse cultuur.

 

In de mooie koloniale wijk ‘San Antonio’ kun je heerlijk wandelen door de smalle straatjes, maar als je iets meer actie wilt, kun je hier de salsa leren dansen onder begeleiding van een lokale gids, en dan ’s avonds heerlijk los gaan op de dansvloer in een van de vele clubs. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de spectaculaire salsashows te bezoeken.

 


Dag 1: aankomst in Cali
Dag 2: vrije dag in Cali (bij 3-daagse bouwsteen)
Dag 2 of 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 45,- p.p. bij 2 dagen/1 nacht
Prijs vanaf € 89,- p.p. bij 3 dagen/2 nachten

Inbegrepen: 1 of 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden, vervoer.

 

Reiscode: COP060

Lees hier meer over ons hotel in Cali en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

Dag 1: aankomst in Cali
Vandaag kom je aan in Cali. Als je op tijd aankomt, kun je nog even door de stad wandelen. Het is hier een stuk warmer dan in Bogota en de meeste andere plaatsen in Colombia. We adviseren je daarom om vooral overdag rustig aan te doen, en bijvoorbeeld rustig wat rond te slenteren in de mooie koloniale wijk ‘San Antonio’. Ook zijn er een aantal musea die je kunt bezoeken, en als je in Cali verblijft aan het einde van je rondreis, kun je uitgebreid gaan shoppen in het winkelcentrum Chipichape, hier wordt alles verkocht wat je maar zou kunnen bedenken. Als je iets meer actie wilt, kun je salsa leren dansen onder begeleiding van een lokale gids en dan ’s avonds heerlijk los te gaan op de dansvloer in een van de vele clubs. Liever niet zelf aan de salsa? Er zijn ook vele salsa-shows die je kunt bezoeken!

 

Dag 2: vrije dag in Cali (bij 3-daagse bouwsteen)
Als je kiest voor de 3-daagse bouwsteen heb je vandaag nog meer tijd om de stad verder te verkennen.

 

Dag 2 of 3: einde van deze bouwsteen
Vanuit Cali is het mogelijk om met een directe vlucht van de KLM naar Nederland terug te vliegen. Natuurlijk kunnen we een transfer naar het vliegveld voor je regelen. Als je nog niet bent uitgereisd in Colombia, kun je vanaf Cali de bus nemen naar Popayan of naar de koffieregio.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider