headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De mysteries van San Agustín

San Agustín

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia-San Augustin

Het dorpje San Agustín in het zuiden van Colombia staat bekend om de bijzondere cultuur die je hier kunt vinden. Deze precolumbiaanse San Augustín-cultuur is bijzonder interessant en mysterieus, vooral omdat de cultuur plotseling is verdwenen. Het Archeologisch park San Agustín ligt op 2 kilometer van de gelijknamige stad, in een wild en spectaculaire landschap, verspreid over 2.000 vierkante kilometer.

 

Hier vind je prachtige beelden van goden en mythische dieren, met een mysterieuze uitstraling. Het park staat sinds 1995 op de Cultural World Heritage List van UNESCO. Ook de omgeving van San Agustín is mooi, je kunt hier bijvoorbeeld een paardrijtocht maken waarbij je de archeologische beelden bezoekt die alleen te voet of te paard bereikbaar zijn.


Dag 1: aankomst in San Agustín
Dag 2: vrije dag in San Agustín
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 85,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 109,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden, vervoer.

 

Reiscode: COP050

Colombia-San AgustinHet standaard-hotel in San Agustín is een rustige, koloniaal hotel met een prachtige tuin, net buiten het plaatsje, op een heuvel dus met onbeperkt uitzicht op de heuvelachtige omgeving!

 

Ons comfort-hotel is een iets grotere, zeer comfortabele lodge, met meerdere gebouwen rond een verzorgde tuin. Ook hier prachtige vergezichten op de omgeving!

 

Lees hier meer over onze hotels in San Agustin en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

Dag 1: aankomst in San Agustin
Vandaag kom je aan in San Agustin. Je komt waarschijnlijk met de bus of auto met privé chauffeur vanuit Neiva. Afhankelijk van waar je vandaan komt en je aankomsttijd, heb je vandaag misschien nog tijd om alvast een kleine wandeling door de prachtige omgeving te maken. Je overnacht op een rustige, sfeervolle Hacienda of Lodge.

 

Dag 2: vrije dag in San Agustin
Vandaag heb je de hele dag de tijd om het Archeologisch park San Agustín te bezoeken. De mysterieuze beelden staan verspreid in een gebied van zo’n 2.000 vierkante kilometer, dus zorg dat je goede wandelschoenen bij je hebt! De beelden doen je misschien denken aan de beelden op Paaseiland of in de Bada vallei op Sulawesi, en dat maakt het natuurlijk extra mysterieus! Je kunt een leuke excursie boeken waarbij je de omgeving te paard kunt ontdekken, kijk hiervoor in het tabblad ‘excursies’ hierboven!


Dag 3:
einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt op de Hacienda is het tijd om deze prachtige omgeving te verlaten en je verdere reis door Colombia te vervolgen! Je kunt per bus terug reizen naar Neiva en vliegen naar de volgende bestemming. Het is echter ook mogelijk om per bus door de bergen westwaarts naar Popayán te reizen, ook wel ‘La Ciudad Blanca genoemd’.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider