headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Bogota

Bogota

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd

Ons startpakket Bogota: Na aankomst op het vliegveld van Bogota word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor je eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het (oude) centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf verder in met onze andere bouwstenen Colombia!


Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in Bogota
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 125,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 139,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar je hotel in Bogota, 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden.

 

Reiscode COA010: 2 nachten in standaard-hotel
Reiscode COA011: 2 nachten in comforthotel

Ons standaard hotel tijdens de Easy Landing in Bogota is een prima, centraal gelegen kleinschalig en zeer sfeervol hotel -met een goede prijs/kwaliteitsverhouding1- in de koloniale wijk La Candelaria, op loopafstand van vele gezellige restaurants en cafés.

 

Als je kiest voor het comfort-hotel verblijf je in een modern, nieuw hotel in de uitgaanswijk Zona Norte, vlakbij de trendy cafés en restaurants van Parque de la 93.

 

 

Lees hier meer over onze hotels in Bogota en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

Bogota: fietsexcursie door het historische centrum

Prijs € 35,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia family reis

Tijdens deze excursie krijg je een goed beeld van wat deze geweldige stad te bieden heeft. In de ochtend word je opgehaald en naar het beginpunt van deze excursie gebracht. Hier stap je op de fiets om het centrum van Bogota te ontdekken. (meer…)

Bogota: Graffiti Walking Tour

Prijs € 11,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia rondreis Compleet

Wandel met een lokale gids lang de unieke murals van Bogota! Kijk je ogen naar de kleurrijke ‘urban art scene’ in het historische centrum. Je wandelt door smalle straatjes van La Candelaria naar het Chorro de Quevedo-plein (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op de luchthaven na de lange vliegreis zul je blij zijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel voor de eerste 2 nachten te brengen! Ons standaard-hotel ligt heel centraal in de koloniale wijk La Candelaria, als je kiest voor het comfort-hotel verblijf je in het trendy uitgaanscentrum Parque 93.

 

Dag 2: vrije dag in Bogota
Deze vrije dag in Bogota kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur van Colombia. Bogota is een grote stad met veel verschillende wijken, er is hier heel veel te zien! Bezoek bijvoorbeeld enkele van de interessante musea. In het goudmuseum vind je een indrukwekkende collectie uit pre-colombiaanse tijden, hier blijf je je verbazen over de prachtige gouden sieraden en indrukwekkende beeldjes. Of bewonder de bijzondere schilderijen in het Botero museum.
Hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, is een bezoek aan Monserrate Hill. Je gaat met een kabelbaan naar boven, daar heb je een prachtig uitzicht over de stad. Er zijn allemaal stalletjes dus je kunt er wat eten en drinken. Natuurlijk moet je ook gewoon de tijd nemen om rustig rond te wandelen door het koloniale centrum van de stad, de wijk La Candelaria, met prachtige kathedralen, mooie historische gebouwen en indrukwekkend grote én gezellige kleine pleinen. Een leuke tip is onze fietsexcursie door het historische centrum, je fietst dan met een gids door de verschillende wijken! Zie hiervoor het tabblad ‘excursies’ hierboven.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de verdere reis door Colombia beginnen! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in Bogota de bouwsteen naar Villa de Leyva, maar misschien wil je nog een dagje langer verblijven in Bogotá? Geen probleem, geef ons je wensen door, we maken je reisvoorstel graag op maat!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider