headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Koloniaal Cartagena aan de Caribische kust

Cartagena

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 109 vanaf,- p.p. in standaard-hotel Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Colombia bouwsteen Cartagena

Colombia bouwsteen Cartagena

Cartagena, of voluit ‘Cartagena de Indias’, is een levendige stad aan de Caribische noordkust van Colombia. De ommuurde oude binnenstad met 16-eeuwse pleinen, de smalle keien straatjes, kleurrijke koloniale gebouwen met houten deuren & smalle balkons en het tropische klimaat maken je verblijf in Cartagena absoluut tot een van de hoogtepunten van je rondreis door Colombia.

 

Het fort, de oude haven en de monumenten in de oude ommuurde binnenstad zijn in de 16e-eeuw gebouwd door de Spanjaarden, en in 1984 op de World Heritage List van UNESCO geplaatst. Hier vind je romantische koloniale straatjes en rustige, koele pleinen. Overdag is het warm en vochtig, ’s avonds kun je een wandeling maken over de muur rondom de stad, genietend van een verkoelende bries van de Caribische zee.


Dag 1: aankomst Cartagena
Dag 2: vrije dag in Cartagena
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 109 vanaf,- p.p. in standaard-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden, vervoer.

 

Reiscode: COP030

 

NB: de genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

Het standaard-hotel dat we gebruiken in Cartagena is een gezellig, klein hotel, een boutique-hotel binnen de muren van de oude ommuurde binnenstad van Cartagena

 

Lees hier meer over onze hotels in Cartagena en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

Cartagena: een dag naar Playa Blanca op Isla Baru

Prijs € 51,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia excursie Cartagena Isla Baru

Een dagje heerlijk relaxen aan een prachtig strand! Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Cartagena, om naar Isla Baru, een van de eilanden in de Caribbean Sea voor de kust iets ten zuiden van Cartagena, te gaan. (meer…)

Dag 1: aankomst Cartagena
Vandaag kom je aan in Cartagena. De stad ademt een relaxte sfeer uit en biedt goede mogelijkheden voor een drankje op een zonnig terras of misschien juist op een van de schaduwrijke pleinen. Geniet van de kleurrijke huizen, sfeervolle straatjes en de prachtige omgeving. In de avond kun je een wandeling maken over de muur rondom de stad, genietend van een verkoelende bries van de Caribische zee.

Dag 2: vrije dag in Cartagena
Vandaag kun je de prachtige stad verder verkennen, of misschien maak je liever een excursie naar het heerlijke Isla de Barú, kijk hierboven in het tabblad excursies naar de mogelijkheden!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kun je je reis door Colombia vervolgen. Vanuit Cartagena kun je bijvoorbeeld de shuttlebus naar Santa Marta of het Tayrona National Park nemen. Hier kun je genieten van de schitterende stranden en de tropische jungle.

Prijs € 109 vanaf,- p.p. in standaard-hotel Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider