headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Naar Santa Marta aan de kust

Santa Marta

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 99 vanaf,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Colombia-Santa Marta

Colombia bouwsteen Santa Marta

Santa Marta is de oudste stad van Zuid-Amerika en tegenwoordig een belangrijke havenstad aan de Caribische kust. Voor veel reizigers is Santa Marta het beginpunt van hun reis langs de prachtige noordkust van Colombia. De stad wordt omringd door schitterende stranden en de adembenemende bergen van de Sierra Nevada, in het oude centrum van Santa Marta vind je mooie koloniale gebouwen, afgewisseld met moderne appartementen aan het strand.

 

Ook de locals komen hier graag tijdens een paar vrije dagen, je vindt hier volop restaurants en cafe’s! Vlakbij Santa Marta ligt het prachtige Tayrona National Park, dat je als dagexcursie vanuit Santa Marta kunt bezoeken. Ook de trekking naar Ciudad Perdida (de ‘verloren stad’) begin je vanuit Santa Marta.

 


Dag 1: aankomst in Santa Marta

Dag 2: vrije dag in Santa Marta

Dag 3: einde van deze bouwsteen

 

Prijs € 99 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: overige maaltijden, vervoer.

 

Reiscode: COP020

 

 

NB: de genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

Colombia hotels- TagangaJe verblijft in Santa Marta in een prachtig boutique-hotel in een gerestaureerd koloniaal huis, middenin het oude centrum!

 

Lees hier meer over onze hotels in Santa Marta en ook de algemene informatie over onze hotels in Colombia!

 

 

 

 

 

De tropische jungle van Tayrona National Park

Prijs € 180,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Colombia, Tayrona, excursie

Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Santa Marta en ga je naar het Tayrona National Park. Het park ligt aan de noordelijke kust van Colombia. Aangekomen in het park begin je met een mooie wandeling door de tropische jungle, van Canaveral naar Arrecifes. (meer…)

Dag 1: aankomst Santa Marta
Vandaag kom je aan in Santa Marta, waarschijnlijk op het vliegveld of misschien vanuit de koloniale stad Cartagena. Je verblijft in het koloniale centrum van Santa Marta!

 

Dag 2: vrije dag in Santa Marta
Vandaag kun je relaxen aan de stranden van Santa Marta, een wandeling maken door het gezellige koloniale centrum of een bezoek brengen aan het prachtige Tayrona National Park.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Als je nog niet in Cartagena bent geweest, kun je vanuit Santa Marta de shuttle-bus nemen naar de prachtige koloniale stad Cartagena aan de Caribische kust van Colombia.

Prijs € 99 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider