headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Colombia excursies:

Reis door de Caraïbische, kleurrijke, koloniale parel Colombia!

De volgende Colombia excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daar van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis met privé-vervoer. Bij andere excursies sluit je aan in een internationale groep. Het staat steeds bij elke  excursie vermeld!
Hieronder een overzicht van al onze excursies in Colombia:

 


7 excursies

Colombia family reis

Bogota: fietsexcursie door het historische centrum

€ 35,- p.p.

Tijdens deze excursie krijg je een goed beeld van wat deze geweldige stad te bieden heeft. In de ochtend word je opgehaald en naar het beginpunt van deze excursie gebracht. Hier stap je op de fiets om het centrum van Bogota te ontdekken.

lees verder »
Colombia rondreis Compleet

Bogota: Graffiti Walking Tour

€ 11,- p.p.

Wandel met een lokale gids lang de unieke murals van Bogota! Kijk je ogen naar de kleurrijke ‘urban art scene’ in het historische centrum. Je wandelt door smalle straatjes van La Candelaria naar het Chorro de Quevedo-plein

lees verder »
Colombia rondreis Compleet

Popayan: Naar de Indianenmarkt van Silvia

€ 91,- p.p.

Bijtijds in de ochtend vertrek je vanuit Popayán om ervoor te zorgen dat je op tijd aankomt in Silvia. Tijdens deze excursie bezoek je Silvia, een traditioneel dorpje, tussen Popayán en Cali.

lees verder »
Colombia Family-rondreis

Koffieregio: per jeep naar Valle de Cocora en Salento

€ 80,- p.p.

’s Morgens word je opgehaald bij je hotel in Armenia of Pereira om naar Salento te gaan. Je reist per ‘Willy’, een lokale jeep. Onderweg kan je genieten van het indrukwekkende landschap van de Valle de Cocora. 

lees verder »

Medellín: naar Guatape & El Peñol

€ 181,- p.p.

Tijdens je verblijf in Medellín kun je een excursie maken in de prachtige omgeving! Je wordt ’s morgens opgehaald en kunt dan eerst de hoge berg El Peñol ontdekken. Deze enorme granieten rots staat aan de rand van een fascinerend meer met tientallen kleine eilandjes erin. Grote kans dat je deze fantastische locatie hebt gezien

lees verder »
Colombia excursie Cartagena Isla Baru

Cartagena: een dag naar Playa Blanca op Isla Baru

€ 51,- p.p.

Een dagje heerlijk relaxen aan een prachtig strand! Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Cartagena, om naar Isla Baru, een van de eilanden in de Caribbean Sea voor de kust iets ten zuiden van Cartagena, te gaan.

lees verder »
Colombia, Tayrona, excursie

De tropische jungle van Tayrona National Park

€ 180,- p.p.

Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Santa Marta en ga je naar het Tayrona National Park. Het park ligt aan de noordelijke kust van Colombia. Aangekomen in het park begin je met een mooie wandeling door de tropische jungle, van Canaveral naar Arrecifes.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 19 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider