headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De tropische jungle van Tayrona National Park

Colombia, Tayrona, excursie

Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Santa Marta en ga je naar het Tayrona National Park. Het park ligt aan de noordelijke kust van Colombia. Aangekomen in het park begin je met een mooie wandeling door de tropische jungle, van Canaveral naar Arrecifes. Je vindt er mooie baaien met ongerepte stranden, prachtige koraalriffen, mangroves, verschillende soorten planten en hoge bergen.

 

Er leven 108 verschillende diersoorten, dus grote kans dat je er een aantal tegenkomt tijdens je wandeling. Denk bijvoorbeeld aan (brul)apen, herten en vleermuizen (er leven hier meer dan 70 soorten vleermuizen). Hierna loop je in ongeveer 20 minuten naar La Piscina, een natuurlijk zwembad in de Caribische zee waar je in kan zwemmen. De rest van de dag kan je genieten van de prachtige verlaten stranden van Cabo San Juan del Guia, voordat je weer wordt teruggebracht naar je hotel.

 


inbegrepen:
privé-vervoer, Engelssprekende gids, entreegeld Tayrona NP
vanuit: Santa Marta (tegen een kleine toeslag ook mogelijk vanuit Palomino)
duur: hele dag
privé/groep: privé
let op: voor een bezoek aan Tayrona NP  is het verplicht om je paspoort bij je te dragen! Verder niet vergeten: sterk anti-muggenspul en hoge & dichte wandelschoenen.
reiscode: BOC020


Prijs € 174,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider