headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Koffieregio: per jeep naar Valle de Cocora en Salento

Colombia Family-rondreis

’s Morgens word je opgehaald bij je hotel in Armenia of Pereira om naar Salento te gaan. Je reist per ‘Willy’, een lokale jeep. Onderweg kan je genieten van het indrukwekkende landschap van de Valle de Cocora. 

Deze omgeving staat bekend om de vele kleuren groen, de glooiende heuvels en de unieke palmbomen die soms wel 60 meter hoog worden! Je wordt verwelkomd met een lekkere, typisch Colombiaanse cocktail: ‘Canelazo’. Hierna loop je door het ‘mysty forest’ (Bosque de Niebla) en ontdek je de flora en fauna van dit gebied. Na de lunch zul je het gezellige stadje Salento bezoeken, waar je de tijd hebt om rond te lopen, foto’s te maken van het koloniale centrum en misschien wat souvenirs in te slaan! Aan het einde van de dag word je weer teruggebracht per jeep naar je hotel in Armenia of Pereira.

 

Verblijf je al in Salento? Dan wordt het programma van de excursie aangepast. In dat geval bezoek je met een privé gids (Engelssprekend) & chauffeur in een halve dag de Valle de Cocora. Vraag onze landenspecialisten naar het programma vanuit Salento.

 

 

inbegrepen: transfer naar Salento (indien je in Pereira of Armenia verblijft), Engelssprekende gids, transport per willy (een typische jeep voor transport in het koffiegebied) naar het park, entreegeld, typisch Colombiaanse cocktail  (indien vanuit Pereira of Armenia).
vanuit: Armenia of Pereira, of vanuit Salento (alternatief programma)
duur: hele dag (indien vanuit Pereira of Armenia), halve dag (indien vanuit Salento)
privé/groep: privé
reiscode: BOC040

 

prijs vanuit Armenia: € 134,- p.p.

prijs vanuit Pereira: € 135,- p.p.

prijs vanuit Salento € 80,- p.p.


Prijs € 80,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider