headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Colombia?

Colombia

 

Jouw reis door Colombia
De meeste OutSight reizigers beginnen hun reis in Bogota, de hoofdstad van Colombia. Hier kun je op eigen gelegenheid het oude koloniale centrum verkennen, of een fietsexcursie door het historische centrum boeken. Vanuit Bogota kun je een uitstapje maken naar Villa de Leyva, een prachtig, oud koloniaal dorpje op ongeveer vier uur rijden ten noorden van Bogota. Hierna reis je weer terug naar Bogota. Vanuit Bogota zijn er verschillende mogelijkheden:

 

Als je een week of twee de tijd hebt, kun je per bus of per vliegtuig vanuit Bogota naar de koffieregio reizen, in het centrale berggebied van de Colombiaanse Andes. Hierna kun je direct, of via de moderne stad Medellin, naar de Caribische kust reizen. Je vliegt dan bijvoorbeeld naar Santa Marta, waar je kunt kiezen uit een verblijf in het koloniale centrum of aan een strand in de baai van Taganga. Je kunt vanaf het vliegveld ook meteen doorreizen naar het Tayrona National Park, waar je kunt kiezen tussen een verblijf in het park zelf of in het dorpje Palomino. De volgende stop is dan de koloniale stad Cartagena, voor velen het absolute hoogtepunt van hun reis door Colombia.

 

Als je wat meer tijd hebt kun je vanuit Bogota zuidwaarts reizen, naar het mysterieuze San Agustín. Hier vind je prachtige beelden van goden en mythische dieren, met een mysterieuze uitstraling. Na deze bijzondere ervaring kun je per bus terug reizen naar Neiva en vliegen naar de volgende bestemming. Het is echter ook mogelijk om per bus door de bergen westwaarts naar Popayan te reizen en vervolgens per bus naar Cali en de koffieregio. Hierna kun je de route vervolgen zoals hierboven. Keuze genoeg om je eigen reis helemaal op maat samen te stellen!

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en bij boeking van min. 2 personen. Prijzen zijn exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact
close slider