headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Wat hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentinië gehad! Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken!

 

Wat hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentinië gehad! En dit mede dankzij jullie! Wij hebben jullie communicatie, service en uitvoering werkelijk TOP gevonden! Echt dikke complimenten voor al jullie inspanningen, wat hebben jullie het allemaal fantastisch geregeld.

Een dikke dankjewel, ook namens Wouter. We hebben je betrokkenheid, eerlijkheid, mening en het super regelwerk zeer gewaardeerd!

Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken.

— Miriam & Wouter, Leveroy - Argentinie

OutSight heeft ons fantastisch op weg geholpen met goede (budget) tips en een logisch reisplan.

 

We zijn net terug uit Ecuador. Wat een fantastisch land, wat een mooie reis hebben we gemaakt.

OutSight heeft ons fantastisch op weg geholpen met goede (budget) tips en een logisch reisplan. Top!

— Mascha Burema, Amsterdam - Ecuador

We hadden een prima vakantie in Colombia! Veel gezien, erg de moeite waard.

 

We hadden een prima vakantie in Colombia!

Contactpersoon van de lokale agent was waar nodig zeer bereikbaar en behulpzaam.

Veel gezien, erg de moeite waard. Busreizen waren soms afzien (met name tussen Popayan en San Agustin) maar het is een groot land en als je iets wilt zien moet je kilometers maken.

— Govert - Colombia

Ik heb eigenlijk maar 1 woord om de reis te beschrijven: fantastisch! Wat een prachtig land is Bhutan en dan werkelijk in alle opzichten.

 

Ik heb eigenlijk maar 1 woord om de reis te beschrijven: fantastisch!

 

De lucht is er zo puur en zuiver, de berglucht in Europa is er niets bij.

De aankomst in Paro was spectaculair door het prachtige zicht op de bergen!

 

Wat een prachtig land is Bhutan en dan werkelijk in alle opzichten. En zo totaal anders dan andere Aziatische landen.
Ik had in eerste instantie een andere gids dan voorzien en na 4 dagen kreeg ik een andere chauffeur, omdat de 1e wegens omstandigheden naar huis moest. Grappig genoeg was degene die ik oorspronkelijk als gids zou hebben, vanaf dat moment de chauffeur. Ik kan de gids en chauffeurs die ik had absoluut aanraden. Ze waren niet alleen kundig, maar ook nog eens erg vriendelijk en ik kreeg de indruk, dat ze veel meer deden, dan nodig/gepland was, waarschijnlijk omdat we zo’n bijzonder goede click hadden. Ik realiseer me terdege, dat een gids en chauffeur een reis kunnen maken en breken.

 

Ik ben jullie erg dankbaar voor de goede organisatie van e.e.a. en weet jullie nu te vinden :).

— Natascha, Hilversum - Bhutan

Outsight, bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis. Alles bij elkaar opgeteld is deze manier van reizen ons prima bevallen.

 

Vanaf het eerste contact met Outsight verliep de communicatie naar volle tevredenheid. Voor ons een belangrijke reden om met Outsight in zee te gaan en een reis naar Birma te boeken.

 

Via Outsight legden we de hotels vast. Wat betreft vervoer werden enkele treinreizen vastgelegd. Het zelf boeken van de overige tickets verliep prima. Verder hadden we een aantal dagen een auto met chauffeur. Bij alle chauffeurs voelden we onszelf 100 procent veilig. Altijd werden we op tijd gehaald en gebracht. In ons programma was veel ruimte om zelf ook activiteiten te zoeken en te doen.

 

Alles bij elkaar opgeteld is deze manier van reizen ons prima bevallen en hebben we volop genoten van onze 26-daagse reis naar Birma.

Outsight, bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis.

Vriendelijke groeten,

— Gé en Mariëtte Weisscher - Myanmar

Reisvoorstel aanvragen
close slider