headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vervoer in Colombia

Colombia-vervoer

 

Privé-auto met chauffeur
Voor het vervoer in Colombia maken we onder andere gebruik van transfers per privé-auto met chauffeur. Als je houdt van de combinatie ‘comfort, gemak en veel vrijheid’, dan kun je kiezen voor deze vorm van vervoer. Je kunt heerlijk om je heen kijken, zonder je druk te maken om het chaotische verkeer, de chauffeur vragen om te stoppen wanneer je maar wilt, en ook zelf bepalen hoe laat je wilt vertrekken en hoelang je onderweg wilt genieten van het land en natuur. Alle kosten zoals benzine, tolwegen & maaltijden voor de chauffeur zijn bij de prijs van deze transfers inbegrepen.

 

Bus
Op een aantal trajecten maken we voor je vervoer door Colombia gebruik van lijnbussen. De bus is een leuke manier om contact te maken met de lokale bevolking en je krijgt onderweg een goede indruk van dit prachtige land.  De bussen in Colombia zijn goede toeristenbussen met airconditioning, meestal een toilet aan boord en comfortabele stoelen. Tussen de grote steden zijn de bussen wat luxer dan in het zuiden van Colombia, de bus tussen San Agustin en Popayan is bijvoorbeeld heel lokaal. Wij kunnen de stoelen van te voren voor je reserveren, zodat je zeker bent van een plaats. Standaard maken we gebruik van ‘semi cama‘ stoelen. Dit zijn goede stoelen, bieden ondersteuning voor je benen en je kunt de rugleuning naar achter klappen. Op sommige bus-trajecten is het ook mogelijk om voor een luxere stoel te kiezen; de zogenoemde ‘cama’ stoel. Dit is een stoel die verder naar achteren kan en meer beenruimte heeft. Zeker bij de langere busreizen (nachtbussen) is deze toeslag van een paar euro de moeite waard! Het vervoer van en naar het busstation kun je gemakkelijk ter plaatse zelf regelen door een taxi te nemen of te lopen vanaf het hotel.

 

Seat-in bus
Ook maken we gebruik van speciale seat-in shuttle bussen. Deze (particuliere) bussen vertrekken vanaf diverse opstappunten bij de hotels, een speciale service voor reizigers in Colombia in de omgeving van Cartagena. Dit is echt heel erg handig, je wordt bij het hotel opgehaald (of vlakbij het hotel) en ook weer (vlakbij) je volgende hotel afgezet. Geen gesleep met bagage, en/of transfers naar het busstation!

 

Binnenlandse vlucht
Er zijn goede binnenlandse vluchtmogelijkheden binnen Colombia. Vanuit de meeste plaatsen gaan er diverse vluchten per dag. Het reizen per vliegtuig kan je soms een hoop tijd besparen!

 

Als je bij ons je reis aanvraagt, zorgen wij in je reisvoorstel voor het aansluitende vervoer tussen de bouwstenen. Geef zoveel mogelijk je wensen en opmerkingen aan ons door, je kunt bij je aanvraag altijd je voorkeur doorgeven!

 

Reisvoorstel aanvragen
close slider